Your Cart

Adobe InDesign valmennus

Henkilökohtaista opastusta InDesignin käyttäjille

Mitä valmennus on?

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet käyttänyt jo InDesignia, mutta haluat täsmäopastusta esimerkiksi sisällysluettelon laadintaan tai kuvien asetteluun julkaisun sivuilla.


Jos mietit, miten saavutettavuus huomioidaan InDesign-julkaisuissa tai miten master-sivupohjia kannattaa hyödyntää pitkissä julkaisuissa tai miten Excel-taulukot kannattaa tuoda sivuille, olet oikeassa paikassa.


Voit varata itsellesi tunnin mittaisen henkilökohtaisen valmennusajan. Opastan sinua InDesignin käytössä Teams-etäyhteyden avulla, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voimme käyttää valmennuksessa myös omaa materiaaliasi.

Valmennuksen Case-esimerkit

Lahjakortti

Asiakas halusi tehdä InDesignilla lahjakortin sisustusliikkeensä joulumarkkinointiin. Teimme yhdessä lahjakortin asiakkaan materiaaleilla ja lopputuloksena oli painovalmis PDF. Valmennuksen kesto 1,5 tuntia.

Tuoteluettelon päivitys

Asiakkaan tehtävänä oli luoda mahdollisimman helposti päivitettävä tuoteluettelo InDesignilla, jossa tuotetiedot olivat Excel-taulukossa. Teimme yhdessä tuoteluettelon sivupohjan, jonka tiedot päivitettiin suoraan Excel-taulukosta. Valmennuksen kesto 1 tunti.

Saavutettavat PDF-julkaisut

Julkishallinnossa toimiva asiakas halusi varmistaa verkkoon julkaistavien PDF-tiedostojensa saavutettavuuden. Käsittelimme yhdessä saavutettavuuden kannalta keskeiset toiminnot InDesignissa, joiden avulla asiakas varmistaa, että esteettömyys toteutuu julkaisuissa. Valmennuksen kesto 1 tunti.

Antti Ussa - Tietotekniikan kouluttaja

Olen kouluttanut Adoben ja Microsoftin ohjelmistoja jo vuodesta 1995 lähtien. Järjestän avoimia kursseja lähiopetuksena Tampereella Tulli Business Parkissa sekä koulutan myös etänä Teamsissä ja Google Meetissä.


Adobe InDesignia olen kouluttanut vuodesta 2007 lähtien.

Miten tilaan valmennuksen?

Täytä alla oleva lomake yhteystiedoillasi ja kuvaile valmennustarpeesi. Mikäli voin auttaa ongelmassasi, hyväksyn valmennuspyyntösi ja voit sen jälkeen halutessasi varata valmennusajan. Valmennuspyyntö ei siis sido sinua millään tavalla. Maksat vasta varatessasi valmennusajan. Valmennuksen kesto on yksi tunti ja se maksaa 120 € (sis. alv 24%).


Jos en pysty opastamaan sinua ongelmassasi, saat tiedon sähköpostiisi, eikä sinua veloiteta mistään.

Pyydä InDesign-valmennusta

Kerro, miten voin auttaa sinua InDesignin käytön ongelmissa. Tämä ei sido sinua vielä millään tavalla. Jos valmennuspyyntösi hyväksytään, voit halutessasi varata valmennusajan. Maksat vasta valmennusajan varauksen yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Voinko peruuttaa ostokseni?

Valmennuspyynnön tekeminen etukäteen varmistaa sen, että saat varmasti täsmäoppia ongelmiisi. Et maksa valmennuksesta, ennen kuin saat varmuuden siitä, että saat myös ratkaisun ongelmiisi. Valmennuksen toteuduttua siitä ei voi saada enää maksupalautusta.


Miten valmennuksen ajanvaraus tehdään?

Kun valmennuspyyntösi on hyväksytty, voit varata ja maksaa valmennusajan luomalla valmennustilin. Ajanvaraus tehdään sen jälkeen helppokäyttöisen Calendly-kalenterisovelluksen kautta.


Voinko ostaa myöhemmin valmennusta lisää?

Toki! Valmennustilisi kautta voit ostaa lisää valmennusaikaa. Useimmissa tapauksissa tunnin valmennus on riittävä, mutta tarvittaessa voit pyytää lisää valmennusaikaa.