Your Cart

Valmennukset

Antin verkkokoulussa on nyt tarjolla myös lyhytaikaista valmennusta Adoben ja Microsoftin sovellusten käyttöön. Asiakkailla on usein tarvetta lyhytkestoiseen täsmäoppiin, varsinkin niillä, jotka ovat käyttäneet ohjelmistoja jo pidempään.


Valmennuksen tehtävä on vastata tähän tarpeeseen. InDesignin käyttäjä saattaa esimerkiksi törmätä tilanteeseen, että pidempään julkaisuun tarvitaan helposti päivitettävä dynaaminen sisällysluettelo. YouTube-videoiden kahlaamisen sijaan voisi olla järkevämpää ostaa lyhyt valmennus, jonka aikana kouluttaja näyttää, miten sisällysluettelo luodaan. Valmennuksessa voidaan käyttää myös asiakkaan omia materiaaleja, jolloin koulutuksen tuloksena syntyy valmis julkaisu!


Excel-käyttäjä voi kaivata täsmäoppia Pivot-taulukoiden helpompaan käsittelyyn ja Dashboardien luomiseen. Photoshopissa haluttaisiin tehdä helposti erikokoisia kuvia eri sosiaalisen median alustoille. Valmennustarpeita on lukuisia ja nyt niihin löytyy myös ratkaisu. Tutustu valmennuspalveluihimme.


Photo by Diego PH on Unsplash