Your Cart

Canva-käyttäjän opas päivitetty

Canva-palvelu kehittyy vauhdilla. Syksyllä Canva lisäsi julkiseen koekäyttöön Canva Docs -dokumentit, joiden avulla voit luoda Canvassa helpommin tekstipainotteisia julkaisuja. Voit hyödyntää myös Magic Write -tekoälyä tekstisisällön tuottamiseen - se tosin toimii toistaiseksi vain englannin kielellä.


Videoruutujen elementtien ajoitus on nyt mahdollista Canvan videoeditorissa. Aiemminhan kaikki ruutuun sijoitetut objektit näkyivät koko ruudun keston ajan. Nyt voit ajoittaa esim. animaatiot käynnistymään eri aikoina.


Nämä ja paljon muita pieniä täydennyksiä on nyt lisätty Canva - Visual Worksuite -ekirjaan, jonka voit ostaa itsellesi täältä!


Update 27.1.2023 Canva-palvelu vain paranee vanhetessaan. Siihen oli lisätty taas monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia käyttöliittymään. Canva - Käyttäjän opas on taas päivitetty muutosten osalta!


Update 4.2.2023 Lisäsin kirjaan ohjeet ääniselostuksen nauhoittamisesta Canva-videoon. Tämä tärkeä asia tuli esille perjantaina Helsingin aikuislukiossa pitämässäni Canva-koulutuksessa. Kiitos vinkistä!